Hooggeëerd bezoek op De Madelief van Sinterklaas , de groene piet en meneer Palm onze Nederlandse ambassadeur, op zaterdag 26 november.

Zo hebben we kennis gemaakt met de groene piet die liever geen rommel op staat ziet. Teveel papier gebruiken vindt hij ook geen idee, daarom namen de leerlingen een recyclebaar tasje mee. Gepost in de brievenbus van de Sint en nu maar duimen dat er zaterdag een aardigheidje is voor ieder kind.

Sinterklaas en de groene piet hebben laten weten dat ze een geweldige ochtend hebben gehad en nu al uitkijken naar volgend jaar

Groene piet is zaterdag 3 december langs geweest om voor iedereen (zoals beloofd) een cadeautje langs te brengen. En rommelpiet die doet waar hij heel goed in is, heel veel rommel maken. Gelukkig wisten de leerlingen daar wel raad mee! En binnen een mum van tijd was alles aan de kant.

De leerlingen van groep 7/8 hebben zaterdag 3 december spelletjes begeleid, ze hebben deze spellen zelf bedacht en uitgewerkt. Dat zijn nog eens slimme, behulpzame pietjes. Die krijgen vast zo een baan aangeboden in het pietenhuis.