Bestuur

Voorzitter Tieme Wesselink

Mijn naam is Tieme Wesselink in 2015 ben ik vanuit London naar Dublin verhuisd samen met mijn vrouw.

Inmiddels gaat onze oudste zoon sinds 2021 naar De Madelief. Het is bijzonder fijn gebleken om een plek te hebben in Dublin waar de zaterdagochtend in het teken staat van Nederlandse taal en cultuur. 

Zelf heb ik geen ervaring op onderwijsgebied, hoewel ik wel een klas kan vullen met het aantal docenten in mijn familie. Ik werk als trading manager voor het Ierse Flutter Entertainment een grote groep in de internationale gaming sector. 

De professionaliteit en het enthousiasme dat je op school tegenkomt is aanstekelijk. Als ouder doe ik dan ook met plezier wat terug voor de school in de functie als voorzitter. Het is geen vanzelfsprekendheid dat de school er is en het geeft een buitengewone voldoening om te kunnen bij dragen aan de verdere groei van De Madelief.

——————————————————————————————

Mijn naam is Richard Maasland, in September 2018 ben ik als penningmeester toegetreden tot het bestuur van de Madelief.

Ik ben in januari 2017 samen met mijn vrouw Nicole en twee dochters verhuisd naar Dublin. Nicole is sinds het najaar van 2017 betrokken bij de Madelief, eerst als leerkracht en sinds 2018 is zij naast leerkracht ook de schoolleidster. Onze beide dochters gaan met plezier iedere zaterdag naar de Madelief.

Ik ben eerder penningmeester geweest bij een van de grootste volleybal verenigingen van Nederland. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Chief Accounting Officer bij een vliegtuigleasemaatschappij.

—————————————————————————————–

Secretaris

Mijn naam is Eefje van de Sanden, sinds oktober 2019 ben ik als secretaris betrokken bij De Madelief. Ook werk ik af en toe als invalleerkracht of -assistent.

In 2018 ben ik met mijn man Jeroen verhuisd naar Dublin en hier zijn onze twee kinderen geboren. Onze dochter Leah is in september 2023 gestart in groep 1.

Ik heb een achtergrond in Taal- en cultuurstudies en Onderwijswetenschappen. Na mijn studie heb ik gewerkt voor het mbo en hoger onderwijs; ik hield me met name bezig met de ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van examens. In 2023 ben ik een opleiding gestart tot docent Nederlands voor het voortgezet onderwijs, deze volg ik via afstandsleren.

——————————————————————————————–

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Sacha Kooge, sinds Mei 2017 ben ik als algemeen bestuurslid betrokken bij De Madelief.

In September 2012 ben ik met mijn vriend en dochter verhuisd naar Dublin. Mijn dochter heeft van groep 6 t/m groep 8 les gehad op de Madelief, waar ze met veel plezier op terug kijkt.

In het dagelijkse leven ben ik moeder van 4, waarvan 3 op de Madelief in de klas en 1 werkend als klassenassistent in groep 1/2.

Mijn taken bij de Madelief zijn voornamelijk het bijhouden van de website, onderhoud van social media en het bestuur ondersteunen waar ik kan.