Bestuur

Voorzitter Willemein Koelink

Mijn naam is Willemein Koelink, ik kom uit Eindhoven, maar na jaren als reisbegeleider in verschillende verre landen te hebben gewoond ben ik 2008 in Ierland neergestreken. Met veel plezier woon ik samen met mijn Ierse man in Dublin, onze twee kinderen gaan allebei naar De Madelief. Doordeweeks zitten op een Gaelscoil4all school in Glasnevin, en naast vloeiend Nederlands en Engels zijn ze ook vloeiend in de Ierse taal. 

Ik heb een achtergrond in digitale communicatie, toeristisch management, cultuur en duurzaamheid. In mijn huidige functie als office manager van een kleine praktijk, richt ik me vooral op alle dagelijkse organisatorische aspecten en planning. 

De Madelief is een prachtige school met een sterk team, en ik ben heel blij hier actief een steentje bij te kunnen dragen. 

——————————————————————————————————————–

Richard Maasland Penningmeester

Mijn naam is Richard Maasland, in September 2018 ben ik als penningmeester toegetreden tot het bestuur van de Madelief.

Ik ben in januari 2017 samen met mijn vrouw Nicole en twee dochters verhuisd naar Dublin. Nicole is sinds het najaar van 2017 betrokken bij de Madelief, eerst als leerkracht en sinds 2018 is zij naast leerkracht ook de schoolleidster. Onze beide dochters gaan met plezier iedere zaterdag naar de Madelief.

Ik ben eerder penningmeester geweest bij een van de grootste volleybal verenigingen van Nederland. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Chief Accounting Officer bij een vliegtuigleasemaatschappij.

—————————————————————————————————————

Eefje van de Sanden Secretaris

Mijn naam is Eefje van de Sanden, sinds oktober 2019 ben ik als secretaris betrokken bij De Madelief. Ook werk ik af en toe als invalleerkracht of -assistent.

In 2018 ben ik met mijn man Jeroen verhuisd naar Dublin en hier zijn onze twee kinderen geboren. Onze dochter Leah is in september 2023 gestart in groep 1.

Ik heb een achtergrond in Taal- en cultuurstudies en Onderwijswetenschappen. Na mijn studie heb ik gewerkt voor het mbo en hoger onderwijs; ik hield me met name bezig met de ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van examens. In 2023 ben ik een opleiding gestart tot docent Nederlands voor het voortgezet onderwijs, deze volg ik via afstandsleren.

————————————————————————————————————–

Per 1 mei geeft Eefje het secretaris stokje over aan Davina

Hoi, ik ben Davina Pouw en woon samen met mijn man Chris en kinderen Lars en Kaj sinds april 2023 in Dublin. We komen uit Assendelft en voor het werk van mijn man voor een aantal jaar naar Ierland verhuisd.

De kinderen zijn dit schooljaar begonnen op De Madelief, Lars in groep 8 en Kaj in groep 6. Vanaf 1 mei 2024 ben ik de bestuurssecretaris van De Madelief.

Naast deze werkzaamheden ben ik vooral bezig met sport en volg ik een opleiding tot Personal Trainer en hoop ik dit jaar mijn eerste triathlon te voltooien.

——————————————————————————————————————

Sacha Kooge Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Sacha Kooge, sinds Mei 2018 ben ik als algemeen bestuurslid betrokken bij De Madelief.

In September 2012 ben ik met mijn vriend en dochter verhuisd naar Dublin. Mijn dochter heeft van groep 6 t/m groep 8 les gehad op de Madelief, waar ze met veel plezier op terug kijkt.

In het dagelijkse leven ben ik moeder van 4, waarvan 3 op de Madelief in de klas en 1 werkend als klassenassistent in groep 1/2.

Mijn taken bij de Madelief zijn voornamelijk het bijhouden van de website, onderhoud van social media en het bestuur ondersteunen waar ik kan.