Bestuur

Voorzitter bestuur

Mijn naam is Frederique van Buuren en sinds de oprichting van De Madelief ben ik bij de school betrokken.

In de eerste twee jaar was ik schoolleider en heb ik drie jaar lesgegeven aan de groepen 2 en 3. Sinds Augustus 2019 ben ik voorzitter van het bestuur en hoop in deze rol, samen met de andere bestuursleden en de schoolleider een goede koers uit te stippelen voor de komende jaren.

Ik woon sinds 2007 in Ierland en heb samen met mijn (eveneens Nederlandse man) twee dochters die allebei op De Madelief zitten. Ik ben ondernemer en werk onder andere als zelfstandige als linguïst/freelance vertaler en tekstredacteur, wat goed aansluit op mijn universitaire opleiding Engelse Taal en Cultuur/MA in Vertaalstudies.

——————————————————————————————

Penningmeester

Mijn naam is Richard Maasland, in September 2018 ben ik als penningmeester toegetreden tot het bestuur van de Madelief.

Ik ben in januari 2017 samen met mijn vrouw Nicole en twee dochters verhuisd naar Dublin. Nicole is sinds het najaar van 2017 betrokken bij de Madelief, eerst als leerkracht en sinds 2018 is zij naast leerkracht ook de schoolleidster. Onze beide dochters gaan met plezier iedere zaterdag naar de Madelief.

Ik ben eerder penningmeester geweest bij een van de grootste volleybal verenigingen van Nederland. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Chief Accounting Officer bij een vliegtuigleasemaatschappij.

—————————————————————————————–

Secretaris

Mijn naam is Eefje van de Sanden, sinds Oktober 2019 ben ik als secretaris betrokken bij De Madelief.

In 2018 ben ik met mijn man Jeroen verhuisd naar Dublin. Een halfjaar later is onze dochter geboren.

In het dagelijks leven ben ik fulltime moeder. Ik heb een achtergrond in Taal- en cultuurstudies en Onderwijswetenschappen. Na mijn studie heb ik gewerkt voor met name het mbo, hbo en wo.

Vanuit mijn eigen onderwijskundig bureau hield ik me bezig met de ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van examens. Ik heb daarnaast altijd (bij)lessen Nederlandse taal gegeven voor verschillende doelgroepen.

——————————————————————————————–

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Sacha Kooge, sinds Mei 2017 ben ik als algemeen bestuurslid betrokken bij De Madelief.

In September 2012 ben ik met mijn vriend en dochter verhuisd naar Dublin. Mijn dochter heeft van groep 6 t/m groep 8 les gehad op de Madelief, waar ze met veel plezier op terug kijkt.

In het dagelijkse leven ben ik moeder van 4, waarvan 2 op de Madelief. Daarnaast heb ik een eigen webshop, waar ik Nederlandse merken baby- en kinder kleding verkoop in Ierland.

Mijn taken bij de Madelief zijn voornamelijk het bijhouden van de website, onderhoud van social media en het bestuur ondersteunen waar ik kan.