De cultuurdag van de Kinderboekenweek was dit jaar weer een ontzettend leuke dag! Er is kennisgemaakt met heel veel beroepen via boeken, gastouders, filmpjes, spelletjes en knutselwerkjes.

Zo hebben de leerlingen van groep 7 en 8 vertelt over de meest uiteenlopende beroepen die er zijn, zoals game designer, ruimtevaarder, hacker, youtuber en nog veel meer.

De leerlingen van groep 4, 5 en 6 hebben een stuk theaterlezen voorbereid over verschillende soorten beroepen en dit om de beurt aan de rest gepresenteerd.

De leerlingen van groep 1, 2, 3 hebben geknutseld en spelletjes gespeeld waarbij het thema beroepen centraal stond.Ook hebben we 3 gastouders op bezoek gehad, die iets kwamen vertellen over hun beroep. Zo was er een ouder die in een orkest speelt, een ouder die een embryoloog is en een ouder die werkt in een steengroeve. Wow, dit was zo interessant de vragen bleven maar komen.

En als afsluiter van deze feestdag was er een poffertjeskraam op het schoolplein. Versgebakken poffertjes verzorgd door onze bestuursleden Eefje en Frederique.