Docententeam

Schoolleidster en docent groep 4: Nicole Maasland

Vanaf September 2017 versterkt Nicole het docententeam op De Madelief.

Nicole heeft de afgelopen 10 jaar lesgegeven op een basisschool in Dordrecht. Hier heeft zij vele jaren met plezier de kleutergroep lesgegeven. Nu wacht haar een nieuwe uitdaging om met dezelfde leeftijdsgroep op een talige manier bezig te zijn.

Met ingang van Januari 2018 is zij de schoolleidster van De Madelief.

In 2018 is zij met haar gezin naar Dublin verhuisd.


Docent groep 1 & 2: Noor Sluijs- van Haastert


Docent groep 3 & 5: Kim Siekerman

Ik ben in 2018 bij de Madelief begonnen als invalassistent. Mijn dochter Lara zit in groep 2 bij juf Noor. Hoewel ik geen achtergrond in de talen heb, hou ik wel al een lange tijd van lesgeven. Ik ben op mijn zeventiende begonnen met kanoles geven bij een buitensportbedrijf en doe dat nog altijd met plezier. Daarnaast heb ik in 2017 een PhD in ontwikkelingspsychologie afgerond en heb daarbij regelmatig op de Universiteit van Limerick gedoceerd. Het onderwijzen van jongvolwassenen is natuurlijk heel anders dan het lesgeven aan kinderen, maar gek genoeg is het ook heel erg hetzelfde!

Ik heb het erg naar mijn zin op de Madelief. De kinderen hebben allemaal hele interessante ideeën en elke week leer ook ik weer wat nieuws.


Docent groep 6 t/m 8: Bertine Stuart

 

Ik woon ruim 10 jaar in Ierland. Is getrouwd en heeft een dochter van 6 en een zoontje van 2 jaar.
Ze hebben 6 jaar in Dublin gewoond en wonen nu al ruim 4 jaar in Wicklow Town. In Nederland heeft ze veel jaren als juf gewerkt op de basisschool. Hier in Ierland op een kinderdagverblijf als childcare worker en deputy manager.
Ze heeft al eerder op de Madelief gewerkt, sinds de start van de school, in groep 1&2. Dit heeft ze met ontzettend veel plezier gedaan. Ze vind het daarom ook heel leuk om weer terug te zijn, in groep 6-8. En heeft er veel zin in om weer te werken met een groep toffe kinderen!


Klassen assistent: Isabel Voort

Isabel Voort is 18 jaar en is in Februari 2018 naar Ierland verhuisd. Ze studeert aan St. Killians en zit in ‘leaving cert cycle’.

Vanaf december 2017 helpt ze mee kleutergroep als klassenassistent en heeft het enorm naar haar zin.