Het Bestuur

Wie zit er achter De Madelief?

Een vakkundig team dat met veel plezier en inzet de NTC school vorm geeft.
Ons team bestaat uit het school bestuur, een docententeam en een vrijwilligersgroep.

Het Bestuur

Voorzitter: Bart Krepel

BK1

Mijn echtgenote is Iers, en mijn kinderen zijn zodoende tweetalig. Het is fantastisch om te zien hoe de kinderen van jongs af aan de taal oppikken en zonder problemen schakelen tussen Nederlands en Engels. De Madelief zorgt ervoor dat hun Nederlandse taal van hoog niveau is, en zodoende voor mijn kinderen de mogelijkheid biedt om indien gewenst in het Nederlandse leersystem in te stromen.

Oorspronkelijk uit Nuenen, heeft Bart, na zijn studie in Rotterdam in Frankrijk gewoond. Sindsdien is hij naar Ierland verhuist en is nu werkzaam als General Manager bij een internationaal IT bedrijf. Met zijn echtgenote en 2 zonen woont hij tot volle tevredenheid aan de kust van Ierland net buiten Dublin.


Penningmeester: Richard Maasland

Mijn naam is Richard Maasland en in September 2018 ben ik als penningmeester toegetreden tot het bestuur van de Madelief.

Ik ben in januari 2017 samen met mijn vrouw Nicole en twee jonge kinderen verhuisd naar Dublin. Nicole is sinds het najaar van 2017 betrokken bij de Madelief, eerst als leerkracht en sinds 2018 is zij naast leerkracht ook de schoolleidster. Allebei mijn kinderen gaan met plezier iedere zaterdag naar de Madelief en hierdoor ben ik zelf ook geregeld op de school te vinden.

Ik ben eerder penningmeester geweest bij een van de grootste volleybal verenigingen van Nederland.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Chief Accounting Officer bij een vliegtuigleasemaatschappij. Voorheen gevestigd op Schiphol maar nu in Dublin nadat ons hoofdkantoor hier naartoe verhuisde. In een eerdere baan was ik ruim 12 jaar werkzaam als accountant bij een van de Big Four. Ik heb een Master en Post-Master in Accountancy behaald op Nyenrode Business Universiteit en ben registeraccountant (RA).

 


Secretaris: Vacature Voor meer informatie over deze vacature stuur een email naar info@demadelief.org