Het Bestuur

Wie zit er achter De Madelief?

Een vakkundig team dat met veel plezier en inzet de NTC school vorm geeft.
Ons team bestaat uit het school bestuur, een docententeam en een vrijwilligersgroep.

Het Bestuur

Voorzitter: Bart Krepel

BK1

Mijn echtgenote is Iers, en mijn kinderen zijn zodoende tweetalig. Het is fantastisch om te zien hoe de kinderen van jongs af aan de taal oppikken en zonder problemen schakelen tussen Nederlands en Engels. De Madelief zorgt ervoor dat hun Nederlandse taal van hoog niveau is, en zodoende voor mijn kinderen de mogelijkheid biedt om indien gewenst in het Nederlandse leersystem in te stromen.

Oorspronkelijk uit Nuenen, heeft Bart, na zijn studie in Rotterdam in Frankrijk gewoond. Sindsdien is hij naar Ierland verhuist en is nu werkzaam als General Manager bij een internationaal IT bedrijf. Met zijn echtgenote en 2 zonen woont hij tot volle tevredenheid aan de kust van Ierland net buiten Dublin.


Voorzitter: Klaas Jan de Vries

Version 3

Als vice-voorzitter van het bestuur van ‘De Madelief’ verwacht ik te kunnen bijdragen aan de opbouw van de school als ijkpunt voor  kinderen die in Ierland Nederlands wil leren. Dat betekent allereerst vooruitzien en geduldige aandacht voor de ontwikkeling van de standaard van de activiteiten van de school en voor degenen die daarbij betrokken zijn.

Klaas Jan de Vries woont sinds 1996 met zijn gezin in County Wicklow. Hij is werkzaam als musicus, docent en coach.


Secretaris: Vacature

 


Penningmeester: Richard Maasland