Het Bestuur

Wie zit er achter De Madelief?

Een vakkundig team dat met veel plezier en inzet de NTC school vorm geeft.
Ons team bestaat uit het school bestuur, een docententeam en een vrijwilligersgroep.

Het Bestuur

Voorzitter: Frederique

Mijn naam is Frederique van Buuren en ik ben al sinds de oprichting van De Madelief bij de school betrokken.

Ik heb met veel plezier de rol van schoolleider vervuld in de eerste twee jaar. Daarnaast heb ik ook drie jaar lesgegeven aan de groepen 2 en 3.

Sinds Augustus 2019 ben ik voorzitter van het bestuur en hoop in deze rol, samen met de andere bestuursleden en de schoolleider een goede koers uit te stippelen voor de komende vier jaar.

Ik ben in 2007 naar Ierland verhuisd en ben na een lange carrière in de verzekeringswereld, nu werkzaam als linguist/freelance vertaler en tekstredacteur, wat goed aansluit op mijn universitaire opleiding Engelse Taal en Cultuur/MA in Vertaalstudies. Daarnaast ben ik ontwerper van home design en mode-accessoires.

Mijn man Jos is ook Nederlands en woont sinds 2008 in Ierland. Samen hebben we twee dochters die allebei op De Madelief zitten.


Penningmeester: Richard Maasland

Mijn naam is Richard Maasland en in September 2018 ben ik als penningmeester toegetreden tot het bestuur van de Madelief.

Ik ben in januari 2017 samen met mijn vrouw Nicole en twee jonge kinderen verhuisd naar Dublin. Nicole is sinds het najaar van 2017 betrokken bij de Madelief, eerst als leerkracht en sinds 2018 is zij naast leerkracht ook de schoolleidster. Allebei mijn kinderen gaan met plezier iedere zaterdag naar de Madelief en hierdoor ben ik zelf ook geregeld op de school te vinden.

Ik ben eerder penningmeester geweest bij een van de grootste volleybal verenigingen van Nederland.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Chief Accounting Officer bij een vliegtuigleasemaatschappij. Voorheen gevestigd op Schiphol maar nu in Dublin nadat ons hoofdkantoor hier naartoe verhuisde. In een eerdere baan was ik ruim 12 jaar werkzaam als accountant bij een van de Big Four. Ik heb een Master en Post-Master in Accountancy behaald op Nyenrode Business Universiteit en ben registeraccountant (RA).


Secretaris: Eefje van Sanden